• Degeneració Macular Asociada a l'eda
  Degeneració Macular Asociada a l'eda

  Al voltant de 700.000 persones pateixen la malaltia, actualment a Espanya i és la causa més freqüent de ceguera en els països desenvolupats.

 • Diabetis
  Diabetis
  Segons les projeccions de la Organització Mundial de la Salut (OMS), la diabetis serà la setena causa de mortalitat a l'any 2030.
 • Trombosis
  Trombosis
  La trombosis és la formació de un coàgul en l'interior de un vas sanguini i un dels causants de un infart agut de miocardi. A l'any es diagnostiquen a Espanya uns 60.000 nous casos de trombosis.
 • Ictus
  Ictus
  A Espanya és la primera causa de mort en dones i la segona en homes. Cada any, el ictus provoca 90 morts per cada 100.000 habitants.
 • Nutrició 3g
  Pautes nutricionals genèticament personalitzades
 • Hipercolesterolemia
  Hipercolesterolemia
  Més del 50% de la població española adulta pateix hipercolesterolemia (colesterol total ≥200 mg/dl o tractament farmacològic)
 • Osteoporosis
  A Espanya es produeixen aproximadament 25.000 fractures cada any a causa de la osteoporosis.

Inici

La nutrigenètica estudia l'efecte de les variacions genètiques de les persones sobre les interaccions entre la dieta i la malaltia, i és la base sobre la qual es sustenta la nutrició genèticament personalitzada.

Des de Nutrició3g oferim recomanacions nutricionals de precisió basades en el patró genètic de cada individu, amb l'objectiu de millorar, mitjançant pautes dietètiques personalitzades, la calitat de vida i gaudir d'un envelliment saludable.

A través d'aquest senzill test, podem saber la teva predisposició genética a patir una sèrie de malalties relacionades amb l'envelliment i la maduresa, el que ens permet dissenyar unes pautes dietètiques personalitzades, per ajudar a prevenirles.

Adquireix el test i tindràs l'oportunitat de canviar els teus habits dietètics segons el que diu el teu AND de tu.

Imagina poder predir quines malalties importants poden afectar-te en el futur per la teva predisposició genética, i poder ajudar a prevenir-les amb una alimentació adecuada, sempre acompanyades d'un estil de vida saludable.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

realiza el test con nosotros botón catalán 20170321    

 

 

 

 

 

 

sodena  orizont

4g sin manzana