adri rb

Adriana Moleres, RESPONSABLE DE I+D DEL PROJECTE, és Doctora en Ciències Biològiques amb més de 7 anys d'experiència (Universitat de Navarra i Université Pierre et Marie Curie) en investigació científica en Nutrigenòmica de l'obesitat. Des de 2013 va participar en la fundació de l'empresa Making Genetics, on compatibilitza la seva labor directiva a l'empresa amb la direcció del desenvolupament de Nutrició 3g.

mariamarquesr

Maria Marqués, RESPONSABLE DE L'ÀREA DE DIETÈTICA I NUTRICIÓ EN MG-NUTRICIÓ 3G, és Graduada en Nutrició Humana i Dietètica i Màster Europeu en Nutrició i Metabolisme, amb més de 10 anys d'experiència en el camp de la investigació i salut pública, així com en consulta dietètica. És autora y coautora de varis articles científics, capítols de llibre i articles de divulgació.

javi r

Javier Campión, RESPONSABLE CIENTÍFIC DEL PROJECTE, és Doctor en Ciències Biològiques amb més de 20 anys d'experiència en investigació científica (Universitat Complutense, Institut de Karolinska i Universitat de Navarra) relacionada amb la Biologia Molecular, la Epigenètica i la Nutrigenòmica. Ha sigut un dels cofundadors de l'empresa Making Genetics i actualment desenvolupa la seva labor profesional com a Gerent i Director Científic de l'empresa.

cris r

Cristina Gutiérrez Povedano, RESPONSABLE DE GENÈTICA DEL PROJECTE, és Doctora en Bioquímica per la Universitat de Navarra, amb més de cinc anys d'experiència en genètica i farmacongenètica. És autora de diversos articles en revisyes d'impacte internacionals, i ha participat tant en congressos científics com en projectes d'investigació en el camp genètic-oncològic. En el 2004, s'incorporà a l'empresa on exerceix la labor de responsable de l'àrea de genètica i participa en el desenvolupament de I+D de l'empresa.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
FaLang translation system by Faboba